Categorieën
Nieuws

Alleen samen krijgen wij corona onder controle.

Premier Rutte heeft aangekondigd dat de lockdown in ieder geval duurt tot 15 maart 2021. Tot 15 maart geldt in Nederland tevens de avondklok tussen 21.00 uur en 04.30 uur. Een aantal maatregelen is versoepeld. Zo kunnen alle winkels vanaf 10 februari bestellingen laten afhalen en zijn de basisscholen vanaf 8 februari weer open.

Gezamenlijk moeten wij door de crisis komen, de snelle verspreiding van de Engelse variant drukt zijn stempel in héél Nederland. Door de lockdown mogen wij nog maar 1 persoon per dag van 13 jaar en ouder ontvangen. Binnensport locaties blijven gesloten, wat voor ons betekent voorlopig niet biljarten. Actuele informatie over het coronavirus kunt u vinden bij het RIVM.

Ik hoop ook dat wij het allemaal volhouden, iedereen beschouwd het nu wél als een serieuze bedreiging voor de mensheid. Handen schudden is er niet meer bij, 1.5 meter afstand houden begint al te wennen. Wat nog steeds niet went is, even gezellig naar een verjaardag of een knuffel geven. We moeten ons allemaal aan de regels houden, wij zijn er nog lang niet!

Wij missen allemaal onze geliefde biljartsport, het teamen en die gezellige donderdagavond. Wij zullen de KNBB en ons District NWN nauwlettend in de gaten houden betreffende de ontwikkelingen. Mochten er ontwikkelingen zijn dan laten wij u het zo snel mogelijk weten via de op dit moment nieuwe actuele website van Biljartvereniging Wieringermeer ’85. Onze berichten zullen steeds vaker via de website b.v.wm85.nl bekend worden gemaakt. Het moet voor u een gewenning worden daar wekelijks op te gaan kijken.

Wij hopen dat deze corona-pandemie snel voorbij is.

Sterkte allemaal en pas goed op jezelf en op elkaar.

Met vriendelijk sportgroeten,
namens het bestuur Paul Wansink, voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *