Categorieën
Nieuws

Binnenkort weer open.

Beste biljartvrienden van W.B.C. en Wieringermeer’85,

We hebben er maanden lang naar uitgekeken, maar eindelijk mogen wij binnenkort ons geliefde spelletje weer spelen. De voorzitter heeft alle kanalen bekeken wat er wél of niét mogelijk is om ons geliefde spelletjes weer te beoefenen.

We mogen binnenkort weer open en dat betekent weer Biljarten! Binnensportlocaties gaan weer open onder voorwaarden.

Besluitvorming ten aanzien van de volgende versoepeling op dinsdag 1 juni hierin wordt meer bekend gemaakt over de 3e stap, die gepland staat voor 9 juni. Hierin wordt de versoepeling voor binnensport ook bekend gemaakt. Maar…. de Veiligheidsregio NHN meldt in “FAQ bij tijdelijke maatregelen bij binnensporten” dat; indien een locatie als een binnensportlocatie als een spellocatie kan worden aangemerkt b.v. bowlen of snooker kan de locatie open voor het beoefenen van de sport, niet voor vermaak. Dat geeft ons de ruimte om het biljarten weer te oefenen. De eventueel aanwezige kantine blijft binnen tot nadere mededelingen gesloten.

Vanaf maandag 7 – en dinsdag 8 juni kan W.B.C. en woensdag 9 – en donderdag 10 juni kunnen wij weer een begin maken met de clubavonden.

Dat betekent dat wij niet in één keer alle spelers weer op de clubavond willen ontvangen maar starten met b.v. 10 leden W.B.C. op maandag en 10 leden op de dinsdagavond. Voor Wieringermeer’85 b.v. 14 leden op de woensdagavond en b.v. 14 leden op de donderdagavond. De clubavond competitie begint indien toegestaan (maar daar gaan we nu vanuit) in september.

Maar dat willen wij wel doen met handhaving van de corona maatregelen.

1. Houdt 1½ meter afstand van elkaar.
2. Was regelmatig je handen.
3. Blijf weg als koorts hebt of verkouden bent.
4. Hoest en nies in je ellenboog.
5. Maak na iedere partij de toetsenborden schoon.

De maatregelen in het biljartcentrum die voor de lock-down van kracht waren blijven ook nu nog gehandhaafd. De wedstrijdleider zal er op toezien dat de maatregelen gerespecteerd worden. Dat neemt niet weg dat wij er met z’n allen ervoor kunnen zorgen dat we weer vrij kunnen biljarten. Spreek elkaar er op aan als je ziet dat een biljarter de maatregelen uit het oog verliest.

Nu mag binnen nog geen drank worden geserveerd, hopelijk is ook dit dorstlessende probleem vanaf 9 juni niet meer van kracht en kunnen we de koelkasten weer rijkelijk aanvullen. Buiten een drankje laten brengen tot 22.00 uur mag wel

Veel biljartplezier,

Paul Wansink, voorzitter WM’85

Ps. Zelf ben ik van maandag 24 juni t/m ± 12 juli met vakantie.

Één reactie op “Binnenkort weer open.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *