Categorieën
Oud nieuws

Beter laat dan nooit

Beste Clubleden, biljartvrienden,

Tja, wat moet je nu weer schrijven na wéér een aantal maanden de gezelligheid en het clubverband te moeten missen.

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor het begrip welke het bestuur heeft mogen ontvangen voor “onwillige” sluiting van ons biljartcentrum door de genomen besluiten betreffende de corona maatregelen. Wéér was het een jaar waar de corona maatregelen ons weerhielden van ons geliefde spelletje biljarten.

We hebben elkaar dit jaar helaas weinig kunnen ontmoeten, maar ondanks dat heb ik van diverse leden gehoord dat de onderlinge communicatie goed is geweest. Een belletje naar elkaar, een gesprek op straat of whatsappjes houden het kringetje klein en dat is fijn om te horen. Gelukkig is door zelfdiscipline, in en rond het huis, corona bespaard gebleven bij vele leden en hebben wij als club, God zij dank, geen vervelende meldingen ontvangen.

Het is voor komend jaar belangrijk dat wij aandacht en begrip voor elkaar blijven houden, vergeet niet de alleenstaande leden, die vinden het ook leuk eens wat van een ander te horen, juist in deze pandemie tijd hebben wij elkaar zo hard nodig.

Blijf, zo veel mogelijk, optimistisch en gezond en heb vertrouwen in de toekomst. Op deze manier kunnen wij met z’n allen hopelijk zo snel mogelijk weer een “normaal” leven leiden, iets wat wij allemaal weer zo graag op ons cluppie willen zien gebeuren.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Paul Wansink, voorzitter