Categorie├źn
Oud nieuws

Storing verholpen, site draait weer

Beste bezoekers,

Het heeft even geduurd, maar de site is weer up en running. Toch zal het nog even duren voordat we weer overal bij kunnen en dingen kunnen aanpassen. Ondertussen proberen we u zijdelings op de hoogte te houden van een en ander.

Opmerkingen en Content aanleveren

Kijk, dat mag natuurlijk altijd. Een reporter is best blij als er een beetje content binnenkomt, daar kan hij zijn spaarzame vrije tijd mee vullen en u als lezer voorzien van enig nieuws omtrent het wel en wee van de club en/of zijn leden.

Tijdelijke functie van deze reporter

Als alle informatie klopt dan zal in de zeer nabije toekomst Jan Goverse op gaan treden als beheerder van de site en daarmee verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van de content die uiteraard door u kan worden aangeleverd.

Heeft u tussentijds een op of aanmerking, vraag of mededeling? stuur deze aan uw voorzitter per E-mail en hij zal deze bij mij op de stoep droppen.

Uw reporter