Categorieën
Nieuws

Nationale vrijwilligers-dag

Soms lopen de media met alles vooruit alleen in de kop van Noord-Holland duurt het even voordat het bericht “aankomt” Slootdorp is best een eind weg hoor! Des al niet te min wordt er door héél veel mensen vrijwillig en kosteloos werk verzet. Met een grote glimlach en vaak ook nog dagelijks. Deze mensen zijn nodig voor verenigingen en elkaar, je naaste, de buren enz enz. Wees blij met deze inzet!!

7 December is zo’n dag geweest

Waarop we deze mensen toch even in het zonnetje moeten zetten. Dat wij dit dan op 8 december laten weten ligt aan de redactie, reporter was niet op zijn qui-vive. Niet op gelet en druk met andere dingen, vandaar dat we er dan toch maar een verhaaltje aan besteden om duidelijk te maken dat zij niet vergeten mogen worden.

Uw reporter