Categorieën
Nieuws

Biljartvereniging Wieringermeer’85 ziet de toekomst positief tegenmoed!

De definitie van positiviteit is dat je dingen willen zien die overeenkomen met wat jij wil zien.  

Steeds meer mensen in onze omgeving hebben hun eerste vaccinatie tegen die verschrikkelijke wereldwijde coronaziekte achter de rug.

Corona virus Doordat alle leden zich goed aan de genomen maatregelen hebben gehouden is coronaleed gelukkig (voor zover ik het kan overzien) binnen onze vereniging bespaard gebleven. Helaas is door het kabinet vanwege de hoge ziekenhuisbezettingen op de IC’s  de binnensport nog steeds niet vrijgegeven, maar er komt licht aan de horizon.    

Lente water zon Vandaag is voor het eerst medegedeeld dat het aantal besmettingen is gedaald. De lente komt er aan, is dat goed nieuws in de strijd tegen corona? Als het allemaal zo gaat zoals het nu gaat… Ja. Viroloog Louis Kroes van het LUMC te Leiden laat weten via een bericht in het AD; de Lente gaat samen met vaccinatie en de bijbehorende immuniteit een enorme daling geven van het aantal coronabesmettingen. Laten we hopen en er vanuit gaan dat de heer Kroes daarin gelijk heeft.     

De angst voor het virus is in de loop van de tijd wat afgenomen, het keerpunt is bereikt. Voor ons zou het kunnen betekenen dat wij, zij het in opgesplitste groepen wellicht in juni /juli weer onze geliefde biljartsport weer zouden kunnen beoefenen. En laten we eerlijk zijn wie zou dat na bijna een jaar niet kunnen biljarten niét willen, Iedereen toch!  

Positief eindigen….. nog even geduld hebben en dan is het zover!  

Paul Wansink, voorzitter    


Kijk regelmatig op de site naar de nieuwe berichten. 

Zoals al eerder vermeldt sturen we geen berichten meer per direct naar de leden maar plaatsen wij deze op onze nieuwe website.  

Op de site zal worden vermeldt wat de laatste stand van zaken is betreffende de corona maatregelen een andere mededelingen. Zodra er door de overheid nieuws beschikbaar komt zullen wij u hierover informeren. Het bestuur zal in overleg een besluit nemen en u op de hoogte brengen wanneer er weer gebiljart mag worden.  

Één reactie op “Biljartvereniging Wieringermeer’85 ziet de toekomst positief tegenmoed!”

Ik wil de voorzitter met zijn medewerkers hartelijk bedanken voor het opmaken van de nieuwe side van onze mooie biljartclub. Zo blijven we nog `n beetje op de hoogte. Want wat de club betreft, mis ik het wel erg.
We hopen gauw op betere tijden. Allemaal vele groeten. Huub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *